Снимки Haskovo.net45-годишният Гюнай Мюмюн от хасковското село Козлец уби жена си

...
Снимки Haskovo.net45-годишният Гюнай Мюмюн от хасковското село Козлец уби жена си
Коментари Харесай

Почерня от полиция в село Козел на мястото на двойната екзекуция. Мъжът превъртял преди около месец

Снимки Haskovo.net

45-годишният Гюнай Мюмюн от хасковското село Козлец умъртви жена си и съседа си тази заран, написа Haskovo.net.

Според съседите закононарушението е осъществено от ревнивост. По непотвърдена информация жертвите са били убити с пушка.

Днес Гюнай извадил оръжието и прострелял 44-годишната си жена, както и 48-годишния си комшия Мехмед Мюслюм, с който живеели врата до врата. По думите на Гюнай превъртял преди към месец поради болестта на по-малката си щерка, която била раково болна. „ Наскоро ѝ вършиха интервенция, а през днешния ден трябваше да вървят на химиотерапия в Турция “, описаха съседите. От известно време Гюнай изпаднал в меланхолия, стартира да ревнува жена си, описа негов комшия. Трябваше да го лекуват, тогава нямаше да се стигне до тази покруса, разяснява още комшията.









Преди да стартират проблемите с заболяването на щерка му, което довело и до финансови усложнения, Гюнай беше мирен и работлив човек, описа различен негов комшия Хасан Наим. Отглеждал животни, с което си вадил прехраната. Друг мъж от селото Гюнай Али го виждал да продава млякото от животните. Именно той тази заран позвънил на незабавния телефон 112. „ Чух два изстрела и се обадих, тъй като бяха изстрели от пушка и може да направи и друга пакост “, сподели мъжът.

На място пристигнали медици и служители на реда, които бяха оградили с предпазна лента двете къщи и правеха огледи на мястото, където е осъществено двойното ликвидиране, а 45-годишният Гюнай бе арестуван.

По първична информация и двете убийства са станали на улицата. Подробности към случая се чакат от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи по-късно денем.

Предстои да се обясни с какво оръжие е стрелял Гюнай. Според съседите той е бил ловджия и имал законно притежавана пушка.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР